Flyinge 911, 247 93 Flyinge

Miklatorp911@hotmail.com

076-881-1235

Våra Tjänster

Låt oss renovera ditt badrum eller kök

Vi har kompetensen, engagemanget och noggrannheten för att ge dig ett vackert, hållbart och modernt badrum eller kök.

Med oss får du en komplett lösning där vi levererar material och samordnar våra kunniga hantverkare med expertis inom kakel, måleri, snickeri, VVS, el samt andra viktiga områden.

Dessutom har vi konkurrenskraftiga priser, och garanti förstås. Oavsett om du vill ha ett kök med mer lantlig stil, retro eller klassiskt och modernt så hjälper vi dig hela vägen från första konsultation till dess att sista skruven sätts fast.

Vi vet vad kvalitet och service innebär. Vare sig du ska utföra en renovering, tillbyggnad eller något annat inom bygg så får du med Miklatorp Bygg en pålitlig, prisvärd och effektiv byggleverantör som ser till att göra dina idéer till verklighet. Alltid med det lilla extra.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation, så kommer vi tillsammans fram till en skräddarsydd lösning som gör att du garanterat blir nöjd!

Våra Tjänster

Vi har kompetensen, engagemanget och noggrannheten för att ge dig ett vackert, hållbart och modernt badrum eller kök. Med oss får du en komplett lösning där vi levererar material och samordnar våra kunniga hantverkare med expertis inom kakel, måleri, snickeri, VVS, el samt andra viktiga områden.

Köksrenovering

Badrumsrenovering

Fönster byter

Takläggning