Flyinge 911, 247 93 Flyinge

Miklatorp911@hotmail.com

076-881-1235

Om Oss

Vi är Miklatorps Bygg

Vi är ett byggföretag baserat i Lund som erbjuder tjänster inom renovering av kök och badrum, fönster byte, takläggning m.m. Hos oss kan du även få hjälp med mark- och schaktarbeten, plattläggning och tillbyggnad.

Med över 15 års erfarenhet har vi många strängar på vår lyra, och med vår mångfald av tjänster är vi säkra på att vi kan göra något för just dig. Med nya och återkommande kunder bestående av privatpersoner, kommuner, föreningar och företag är vi måna om att alltid leverera ett färdigt resultat som genomsyras av kvalitet in i minsta detalj.

Med oss kan du känna dig trygg

I vår verksamhet är branschregler A och O. Vi gör följer inte bara dessa utan överträffar dem så gott vi bara kan. Vi är noga med att ha alla nödvändiga försäkringar, samt att se till att arbetsmiljön är säker och ergonomisk för våra medarbetare. Mår våra anställda bra så kommer det också märkas i kvalitén på ditt projekt. Vi har allt du behöver för ditt byggprojekt, välkommen att kontakta oss idag för att få mer information om vad vi kan göra för just dig!

ERFARENHET

Med över 15 års erfarenhet har vi många strängar på vår lyra, och med vår mångfald av tjänster är

KVALITET

I vår verksamhet är branschregler A och O. Vi gör följer inte bara dessa utan överträffar dem så gott vi bara kan.

PÅLITLIGHET

Vi har allt du behöver för ditt byggprojekt, välkommen att kontakta oss idag för att få mer information